Időpont, nővér mobil: +36 (20) 277 76 20
Doktor mobil: +36 (30) 393 18 41

ÜZEMORVOS, FOGLALKOZÁS - EGÉSZSÉGÜGYI RENDELÉS HAJDÚSZOBOSZLÓN

"..Törvény - A munkavédelemről szóló 1993. évi XCIII. törvény szerint minden munkáltatónak kötelező valamennyi munkavállalója számára a foglalkozás-egészségügyi szolgáltatást biztosítania. A szolgálat működését, illetve a dolgozók kategóriába sorolását a 89/1995 (VII.14.) számú kormányrendelet írja elő..."
Az erre vonatkozó rendelet megtekintése →A PRIVÁTPRAXIS ORVOSI RENDELŐ ÜZEMORVOS SZOLGÁLTATÁSA VÁLLALKOZÁSOKNAK

[1.] Vizsgálatok már kora reggel 6.30-tól.
[2.] Teljeskörű szolgáltatás egy helyen - labor, műszeres légzésfunkció, hallásvizsgálat, stb...
[3.] Megelőzzük az egészségkárosodás miatti pereket és kártérítéseket.
[4.] Megvédjük a dolgozó egészségi állapotát.
[5.] Megelőzzük a munkavédelmi bírságot.
[6.] Szakorvosi team háttér minden szakterületre.

TOVÁBBÁ AMIT PLUSZBAN ÉS TÉRÍTÉSMENTESEN NYÚJTUNK MÉG ÖNNEK ÉS VÁLLALKOZÁSÁNAK

Vizsgálatok a szokásos munkaidőn kívül is történhetnek, így nem kerül dolgozóinak és Önnek egy termelés nélküli munkanapjába az orvosi vizsgálat. Amennyiben a dolgozónak egészségi állapotát érintő háziorvosi teendője van és a beteg beleegyezik és kéri, mi nem küldjük tovább, hanem háziorvosként - időpontegyeztetés alapján - gondozásba tudjuk venni, mindent el tudunk intézni továbbküldés, sorban állás, munkából kiesés nélkül is az ön vállalkozása érdekében!

Vizsgálatok kiszállással, akár az Ön telephelyén is, ha rendelkezésre áll alkalmas helyiség!

A munkakörök kategóriába sorolását részletesen megtekintheti rendelőnkben is. Szolgáltatásaink árai magas minőségi színvonalunk ellenére rendkívül kedvezőek, kérjük keressen fel bennünket személyes egyeztetésre.

Ellenőrzés - A törvény betartását az Országos Munkabiztonsági és Munkaügyi Főfelügyelőség ( OMMF ) ellenőrzi és komoly büntetéseket ró ki azon munkáltatókra, amelyek nem biztosítják ezt az évente legalább egyszeri üzemorvosi felülvizsgálatot dolgozóik számára.
Szolgáltatás - Minden cégnek, szervezett munka keretében még az 1 főt foglalkoztató vállalkozásnak is kell üzemorvossal szerződnie. Szabály szerint minden új dolgozónak még a munkába állás előtt vagy munkaköre változása esetén („előzetes munkaalkalmassági vizsgálat”) át kell esnie egy vizsgálaton, amely igazolja, hogy alkalmas az általa betöltött munkakör ellátására. Az üzemorvossal rendszeresen („időszakos munkaalkalmassági vizsgálat”) általában minden évben el kell végeztetni a dolgozók egészségügyi felülvizsgálatát. Ha rendkívüli esemény történt ( pl: megbetegedés vagy 30 napot meghaladó táppénz) „soron kívüli vizsgálat” szükséges, bizonyos munkakörökben a munkaviszony lezárásakor „záró vizsgálat” is kötelező.HÁZIORVOSI RENDELÉS → MAGÁNORVOSI RENDELÉS → ELÉRHETŐSÉGEK →