Időpont, nővér mobil: +36 (20) 277 76 20
Doktor mobil: +36 (30) 393 18 41


COVID-antitest titer vizsgálat vérből : 8.500- Ft
A vizsgálat azoknak javasolt, akik tudni akarják hogy átestek-e a fertőzésen és kialakult-e a védettség.
A "spike elleni" antitestet vizsgálják, így az oltás utáni védettségi szint kimutatására is alkalmas.
A pozitív lelet birtokában védettségi igazolvány is igényelhető a kormányablakoknál.

LABORATÓRIUMI VIZSGÁLATOK
Mind üzemorvosi, mind háziorvosi pacienseink részére.

Nálunk a labor várakozásmentesen, időpontegyeztetéssel, kora reggeli órákban működik. A vizsgálatok térítéskötelesek, igen kedvező áron. Mindenféle mintavételre akkredittált kislaborunk és a szerződött háttérlaborunk teljeskörű vizsgálati lehetőséget nyújt. Vér-vizelet-széklet-torokváladék, stb...

Labor napok: minden hét kedd és csütörtök.

Laboratóriumi szűrővizsgálataink

INR: azonnali eredmény itt a rendelőnkben ujjbegyvérből 2.500 Ft.

Teljes körű alaplabor: Mennyiségi és minőségi vérkép, vérsejtsüllyedés, májenzimek, vesefunkció, vérzsírok, szérum vas, vizeletvizsgálatok. Kora reggeli vérvétel rendelőnkben 6.500 Ft, a lelet másnap érkezik meg e-mailen.

TSH-pajzsmirigyfunkció ellenőrzése: alaplabor mellett 3.000 Ft, alaplabor nélkül 4.000 Ft.

HgbA1c: alaplabor mellett 4.000 Ft, alaplabor nélkül 5.000 Ft.

PSA: prosztata-specifikus antigén (vérből). Korai lehetőség a rosszindulatú prosztatarák felismerésére, mely sokáig tünetet nem okoz és amikor már tünete is van legtöbbször gyógyíthatatlan. Ajánlott minden férfinak 50 év felett, ez egy reggeli vérvétel rendelőnkben, a lelet két nap múlva van kész, e-mailen postázva. Alaplabor mellett 3.500 Ft, alaplabor nélkül 4.500 Ft.

Enzimes béldaganatszűrés (székletből): Korai lehetőség a vastagbéldaganatok felismerésére. A rákos sejtek megváltozott anyagcseréjére jellemző rendellenes enzimeket lehet kimutatni 83%-os valószínűséggel, még mielőtt panaszt okozna vagy egyáltalán vastagbéltükrözéssel meglátható lenne. Speciális mintavevőt adunk ki hozzá. A vizsgálat díja 14.000.- Ft, a mintavételi eszköz 500 Ft.
A lelet e-mailen érkezik, 2 hét múlva.

Allergiavizsgálatok vérből (ételallergiák, légúti allergiák): alaplabor mellett 14.000 Ft, alaplabor nélkül 15.000 Ft.MAGÁNORVOSI RENDELÉS → ÜZEMORVOSI RENDELÉS → ELÉRHETŐSÉGEK →